ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Hacı Feride Koruyucu İlkokulu

Kas

Ekim ayı boyunca en çok atık pil ve plastik kapak toplayan öğrencilerimiz Çevre Dostu Çocuk rozetlerini aldılar.

Kas

Kızılay Haftası vesilesi ile okulumuza gelen Kızılay görevlilerinden bilgi edinirken,gönüllü velilerimiz de bağışta bulundu. 155 yıldır faaliyet gösteren Türk Kızılay'ın Kızılay Haftası kutlu olsun.

Ekim Ayının Örnek Öğrencileri

Ekm

Ekim ayında doğan öğrencilerimizin doğum günlerini kutladık

1-A Sınıfımızın Meyve Günü Etkinliği

Anasınfı A Şubemizin Süt Günü Etkinliği

Ekm

Anasınıf A şubemizin meyve salatası etkinliği

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 9 Ocak 2003'te Malatya Akçadağ'da şehit olan Eskişehir'li Pilot Üsteğmen Semih Desticioğlu'nun annesi Kevser Desticioğlu'nu ziyret ettik. Öğrencilerimiz şehit annemizin elini öprek çiçeğini takdim ettiler. Annemiz de öğrencilerimize hatıra olarak küçük birer hediye takdim etti. Annemiz şehidimizin çocukluk anılarını, okul başarılarını anlatırken duygulu anlar yaşadık.

7. Haftanın En Temiz Sınıfı 2-C